TOKO BART INDONESIAN TAKE-AWAY

TOKO BART INDONESIAN TAKE-AWAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Bart Indonesian take-away. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 22:08 Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.
13 jun 2022 om 9:48 We hebben twee x het vegetarische menu besteld. Daar zouden twee groentes bij zitten. Helaas was het er maar één. De kok was waarschijnlijk een beetje met z’n hoofd ergens anders. Wat er wel was, was zoals altijd heerlijk.
10 jun 2022 om 21:32 Heerlijk. Goed van smaak en lekker warm.
8 jun 2022 om 22:28 Na twijfels gezien de gemixte reviews toch geprobeerd als Indonesisch liefhebber. Gele & witte rijst zeer droog. Ei midden in de rijst geplaatst ipv apart gegeven. De tahu & groente proefde niet vers maar een dag oud en opgewarmd. Geen aanrader!
4 jun 2022 om 20:36 Top!
31 mei 2022 om 22:04 Erg smakelijk en mooie porties! Genoten.
28 mei 2022 om 19:05 Snelle bezorging, maar ik vond dat het weinig smaak had. Het was ook totaal niet pittig terwijl ik wel een pittig gerecht had gekozen. Ik weet niet of ik het verkeerde heb gekregen of dat zij dit zelf wel als pittig beschouwen.
20 mei 2022 om 21:01 Top eten!
16 mei 2022 om 13:11 Wij hadden het vegetarische menu. Heel erg lekker en goedgevulde maaltijd. Goed op temperatuur en genoeg. We gaan zeker vaker af halen. Top Toko!
16 mei 2022 om 2:01 Eten was koud, niet op smaak en 1 van de minste Indonesische maaltijden die ik ooit heb gehad
13 mei 2022 om 6:31 Heerlijk gegeten! Eerste keer hier besteld gaat zeker vaker gebeuren
5 mei 2022 om 22:14 Lekker eten. Goede persoonlijke service