TOKO BART INDONESIAN TAKE-AWAY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Bart Indonesian take-away. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 20:31 Pindasaus die ik had besteld niet gekregen plus dan ook nog kippenpoten die meer koud dan warm waren eeeste maar tevens ook de laatste
14 nov 2022 om 23:09 grote porties maar flauw. de groenten smaken slecht
29 okt 2022 om 8:33 Eten was oud droog en niet lekker
25 okt 2022 om 23:55 Voor het eerst besteld, heerlijk en goed!
25 sep 2022 om 12:04 Snelle bezorging en goed eten!
19 sep 2022 om 9:00 Alles wat er in de diverse bakjes zat had dezelfde smaak, kennelijk overgoten met dezelfde saus. Niet echt lekker.
18 sep 2022 om 22:01 Het eten is heel slecht. We hebben het weggegooid. Satesaus was bruine vettige olie. Hier wordt je ziek van.
15 sep 2022 om 23:15 Een echte aanrader! Wat was het wéér LEKKER! Echt van genoten na drukke werkdag. Deze kok is TOP! Snel weer X bestellen, kan niet wachten…
9 sep 2022 om 21:55 Dit is de eerste keer dat ik een review schrijf met deze boodschap: smakeloos, en niet vers. Net overgegeven, zelfs de kat wou het niet!
8 jul 2022 om 7:08 Nette bezorging. Eten helaas niet smakelijk; geen authentiek Indonesische smaken.
1 jul 2022 om 22:08 Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.
13 jun 2022 om 9:48 We hebben twee x het vegetarische menu besteld. Daar zouden twee groentes bij zitten. Helaas was het er maar één. De kok was waarschijnlijk een beetje met z’n hoofd ergens anders. Wat er wel was, was zoals altijd heerlijk.